We're carrying the fire.

Annat i livet, Porträtt / Permalink / 0
 
Efter många om och men har jag nu fått ett litet skivomslag. Jag velade mellan eld och vatten ett tag. Försökte även få in båda elementen i bilden. Tills jag fick till ett ganska bra resultat med eld. Konstigt nog blir jag både lugn och lite varm i själen när jag ser denna bild.
 
Blev faktiskt lite inspirerad av ett citat från boken "The Road" som jag läste för ett tag sedan. 

"Because we're the good guys. Yes. And we're carrying the fire" 
 

Like a drum my heart never stops beating, for you.

Annat i livet / Permalink / 0
Ni vet den där känslan? När man är högt över huvudet kär och det bara kryper i hela kroppen av lycka? 
Så känner jag nu. 
  
Vi träffades på en fest. Jag var väldigt rund om fötterna och kommer knappt ihåg att vi träffats. Tre dagar senare åker vi på bio tillsammans, sitter i hans bil och pratar om allt mellan himmel och jord tills klockan tre på natten. Dagen efter fick han kasta sig upp ur sängen och stressa ihjäl sig till jobbet, men jag tycker det var värt det ♥
 
När man träffar den där speciella personen, då känns livet helt perfekt.

You know what I love about Spider-Man? Everything!

Annat i livet / Permalink / 0
 
Som jag har längtat. På fredag får jag se min hjälte på vita duken.. Ända sedan barnben har jag haft en stark kärlekt till Spider-Man. När man som liten satt bänkad framför The Animated Series, där den bästa skurken självklart var/är Carnage.
 
Eftersom Tobey Mcguire-trilogin bara var ett stort skämt, blev jag väldigt glad när fick reda på att Andrew Garfield skulle ta sig an rollen som Spider-Man. Självklart passade grymt bra i rollen som den väggklättrande hjälten och blev superglad att Gwen skulle vara vid hans sida istället för Mary-Jane.
 
Första gången jag hörde att The Amazing Spider-Man 2 skulle innehålla en hel hög med skurkar, började jag genast hoppas på Sinister Six, men insåg senare att de aldrig skulle bli en schysst/hållbar story med så många skurkar i en film. Men som alla andra, hoppas jag självklart på att Venom får revansch efter sitt fjolliga framträdande i Spider-Man 3. 
 
Oj, vilken text. Jag är,som ni förmodligen ser, väldigt taggad på filmen. När man snart fyller 20 år och gärna sover i sina Spider-Man lakan. Då får man skriva hur mycket som helst.

Tack Stan Lee för alla dessa Superhjältar, du är fantastisk!
Till top