Dance me to the end of love.

Självporträtt / Permalink / 1
 
Jag älskar mitt rum. Det är litet och fyllt med böcker. Gamla kameror som hänger i taket och en överdrivet mjuk säng med spiderman lakan. Min fula gamla keyboard som tar upp halva rummet. Hyllan med min taniga samling spel och Body Lotions från Victoria Secret. Min autograf från Carl Weathers sitter på väggen bredvid min slitna dator, med de peppande orden "To Nathalie, Get the best to you". Alltid lika uppmuntrande.
 
Mitt rum är ganska mysigt. 

Let’s tell the world all the things we’ve done.

Självporträtt / Permalink / 1
 
 
Vilken vecka... Klarat av två veckor på det nya jobbet. Varav en av dessa dagar var rent av helvetisk. Då jag bland annat ramlade i stentrappor och skar upp benet på mopeden. Dåligt med sömn och bara haft allmän otur. 
 
Idag var det en nära döden-upplevelse som skulle göra min dag. Påväg hem från min kära pojkvän prejades jag in i vägräcket. Hade i alla fall tur att bilen tog den fetaste smällen med repor, bucklor och passagerardörren som nu inte går att öppna. När jag väl kom hem, chockad, gråtfärdig och helt j*vla skakis ser vi att det var millimeter ifrån att däcket skulle sliceas. Tacka gud för att inte det hände. 
 

Men förutom det är jag glad över att jag endast har en dag att jobba den här veckan (så vitt jag vet) och på fredag är jag ledig. Midsommaaar.
Till top