Mjukisbrallor i Expressfart.

Självporträtt / Permalink / 0
 
 
Eftersom jag lever livet till absolut noll procent, så behöver jag ett par mjukisbrallor på helger. Ni vet, ett par som man kan ha hemma när man ligger i soffan, klunkar i sig en två liters cola och mosar choklad som om det inte finns någon morgondag. DET paret med byxor hade jag icke här hemma. Så på onsdagsnatten när jag låg i sängen och inte kunde sova. Scrollade runt på alla dessa hemsidor med kläder och hitta ett par som såg mysiga ut.
 
Men här är det genialiska. Jag beställde expressfrakt, en liten extra kostnad men såå värt. För idag efter en lång dag på jobbet, när jag klev in genom porten och öppnade min brevlåda, så låg de mysiga jävlarna där. Så nu kan jag fortsätta att frossa i godis, med mysbyxor och gott samvete. 

Carpe Diem... Eller?

Annat i livet / Permalink / 0
 
 
Alltid lite mindre glad på söndagskvällen. När man vet att en ny vecka börjar imorgon och det är hela fem dagar kvar till nästa helg. 
 
Igår vaknade jag klockan 8 för att göra absolut ingenting. Käkade Sushi med min käre mor och sprang sedan hem för att snurra runt i köket. Gjorde dessa skönheter som ni ser på bilden ovan, Chocolate Cupcakes för att vara mer exakt. Idag däremot, så åkte jag till stallet, trotsade min allergi och kastade mig upp på hästryggen. Brutalt kissnödig skumpade jag runt i paddocken med min käre syster springandes brevid. Vann dessutom 100 hela kronor på Bingolotto.
 
Nu ligger jag i sängen. Försöker slappna av till Enyas ljuva 'May it Be' medan jag letar efter lite vegetariska recept till veckans matlista.
 
 Mer Carpe Diem än såhär blir det inte.
Till top